Over ons

Wij zijn gepassioneerd door prestaties verbeteren

Ons werk is onze hobby. Of andersom. Wij scheppen er enorm veel plezier in om je te begeleiden en je prestaties te verbeteren. Afgelopen jaren hebben we dit gedaan vanuit onze eigen individuele expertises. Onze sporters acteren op nationaal en internationaal topniveau. Waar mogelijk werkten we al langer samen om het effect van onze aanpakken te verbeteren. Dit smaakte naar mee en daarom hebben we onze krachten gebundeld. 

Ons team

Samen performen!

Jeroen van Duursen is zijn carrière begonnen als (sport) fysiotherapeut. Naast het werken in de dagelijkse praktijk is hij als osteopaat actief betrokken bij de sportwereld. Zo begeleidt hij voetballers uit eredivisie en eerste divisie, atleten van Eindhoven Atletiek, speelsters van PSV handbal, PSV Volleybal, atleten uit de marathon- en wielerwereld, profwielrenners en in het verleden de Nederlandse schoonspringselectie van de KNZB. Afgelopen jaren is Jeroen actief geweest op 5 EK's en 4 WK's.

Marc van Lokven heeft zich gespecialiseerd in breinfunctie bij sporters. Op basis daarvan heeft hij het Body & Brain Fundamentals concept ontwikkeld en is hij eigenaar van Arctic Health Solutions (hoogwaardige Omega3 olie). Dit concept bestaat uit neurofitness breintraining door middel van het toepassen van Neurotracker, het gebruik van Arctic Omega3 olie en twee unieke 100% natuurlijke voedingssupplementen die de essentiële, fundamentale bouwstenen bevatten om de training optimaal tot zijn recht te laten komen en fysieke en mentale processen in het fundament van de stofwisseling optimaal te helpen functioneren. Marc heeft inmiddels vele jaren ervaring met het trainen van mensen die werkzaam zijn in een hoog dynamische omgeving, zoals piloten, CEO's en topsporters die allen significante verbeteringen hebben ondervonden in het dagelijks leven en hun prestaties.

Erwin Mortier heeft een passie voor presteren. Een kenmerkend onderdeel van zijn coaching is zijn gebruik van de ActionTyping methode. Door middel van deze methode kan hij objectief en gericht de ontwikkeling van sporters begeleiden en versnellen. Met persoonlijke groei als middel én doel. Speciale aandacht voor motivatie, persoonlijkheid, aandacht- en leerstijlen, wat leidt tot een beter zelfinzicht en zelfsturing. Resulterend in persoonlijk leiderschap. Erwin heeft zelf ervaring als topatleet, coach van topatleten, studiecoach voor topsporters, docent en marketeer.