Testimonials

In 2016 heb ik voor Nederland deelgenomen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit had ik nooit gered zonder de hulp van een aantal mensen onder wie mijn osteopaat Jeroen van Duursen. Zijn manier van werken EN samenwerken zorgen ervoor dat ik optimaal presteer en blessurevrij blijf. Voor mij is hij de beste osteopaat omdat hij vakkennis combineert met een prettige manier van omgaan.
Uschi Freitag, 3-voudig medaille winnares EK schoonspringen

In 2016 raakte ik geblesseerd aan mijn knie waardoor ik er een heel wegseizoen uit heb gelegen. Tijdens deze periode ben ik bij Jeroen terecht gekomen waarna ik door hem behandeld ben. Door zijn professionaliteit en prettige manier van behandelen ben ik nu weer terug in topconditie.
Sabrina Stultiens, wielrenster Team Sunweb: wereldkampioene ploegentijdrit wielrennen 2017, Europees kampioene in 2014

Wanneer je dagelijks al hardlopend je kilometers maakt balanceer je op het slappe koord tussen topfit en blessures. Onderhoud aan je lichaam is enorm belangrijk en wordt door menig sporter onderschat. Beetje zoals de hele gezondheidzorg: eerst ziek worden en dan behandelen. Fout.
Sebastian Coe had dat al in de jaren 80 goed door. Altijd een osteopaat tot zijn beschikking, voor onderhoud en mocht hij toch van het slappe koord vallen, voor snel herstel.
Ik ken Jeroen nu een kleine 20 jaar en dat is wat ie doet. Onderhoud en herstel. Destijds voor mij als atleet, nu als voor mij als recreatief atleet op leeftijd met een regelmatieg haperende carrosserie en, vooral voor de atleten uit mijn groep bij Eindhoven Atletiek die in de tegenwoordige tijd het uiterste van zichzelf vragen om sneller te worden.
Jeroen combineert flexibiliteit (snel terecht kunnen), een rustige manier van werken en heel veel kennis van zaken met een enorm netwerk aan (para)medici, zodat als het misgaat, je snel weer up and running bent. Erg blij mee!
Wilfred van Mill,
trainer wedstrijdlopers bij Eindhoven Atletiek

Bijna dagelijks ben ik te vinden op de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek. Inmiddels kom ik al een aantal jaren bij Osteopathie van Duursen en ben ik erg tevreden over de manier van behandelen. Ik merk dat er ervaring is op het gebied van werken met topsporters, dit onderscheidt Osteopathie van Duursen. Preventief kom ik regelmatig voor een check-up, hierbij wordt heel je lichaam goed gecheckt en precies gedaan wat nodig is.
Sacha van Agt, 100 / 200 meter sprintster

Trainen om je top vorm te behalen heb je in eigen handen. Ook dit jaar was ik op het juiste moment in " top vorm " maar door een onoplettendheid kwam ik hard ten val. De gevolgen leken mee te vallen maar daags nadien kon ik zelfs de gelosten niet meer volgen, het gevoel van conditie was goed maar de benen blokkeerden volledig. Na een intensieve behandeling van Jeroen die de opgelopen blokkades in rug en nek door de val deed verdwijnen kon ik de week erna op het Europees kampioenschap de massasprint winnen. Zo werd het voor mij duidelijk dat alles in het lichaam mee helpt aan de uiteindelijke prestatie!
Wouter Wippert, wielrenner Lotto wielerploeg. In 2016 en 2017 werd Wippert tweede op hetNederlands Kampioenschap op de weg.

Na diverse jaren zonder echte blessures raakte ik in 2013 voor het eerst echt langdurig geblesseerd. Na diverse behandelaars te hebben bezocht ben ik via een collega-hardloopster bij Jeroen van Duursen terecht gekomen. Ik kon snel terecht en dat wil je als topsporter graag horen. Jeroen kijkt verder dan alleen de plaats van de blessure en zoekt in het hele lichaam naar de oorzaak van de blessure. Daarnaast heeft hij een breed netwerk waardoor hij snel kan schakelen met andere disciplines. Hij doet er alles aan om het probleem op te lossen, hij is erg betrokken! De prettige en rustige sfeer maken dat je ontspannen "in behandeling bent".
Merel de Knegt, meervoudig Nederlands Kampioen 10 kilometer en halve marathon

Toen ik in oktober 2011 last had van mijn voet ben ik voor de eerste keer behandeld door Jeroen. Het probleem is snel aangepakt en mede daardoor kon ik de training weer vlot hervatten. Een maand later won ik het Nederlands Kampioenschap korte cross in Tilburg. Sindsdien kom ik regelmatig bij Jeroen voor een check-up. Hij is deskundig, werkt nauwgezet en in een rustige ambiance. Ik heb na afloop altijd het gevoel dat mijn lijf weer in balans is.
Anne van Es- van de Hurk, meervoudig Nederlands Kampioen korte cross (atletiek)

I would like to thank you for your support to go to my 4th Olympic Games. When I had my back surgery 3 years ago I just had one goal: to come back and stand up! 2 Years ago I was 3rd on the European Championship which is one of my best results followed by my qualification for London.
Nora Barta, Nationaal Kampioen Schoonspringen Hongarije - Winnares World Cup 2003

Naar aanleiding van een blessure in 2015 ben ik in de praktijk van van Duursen behandeld. Mede door deze behandelingen kon ik weer optimaal presteren en is mijn lichaam weer in balans.
Maaike Brandwagt, Nederlands kampioen baanwielrennen ploegenachtervolging 2013 - 2018

Ik ga al zo'n 2 jaar naar de praktijk van Jeroen van Duursen en ben zeer tevreden met de behandelingen, begeleiding en gastvrijheid binnen de praktijk. Ik voel me altijd als herboren als ik de praktijk verlaat en heb afgelopen seizoen binnen het schoonspringen mijn beste prestaties ooit neergezet mede dankzij de behandelingen van Jeroen. Ik zou het iedereen aanraden hier langs te gaan!
Yorick de Bruijn, Nederlands Kampioen Schoonspringen

Zes dagen per week trainen in combinatie met lange competitieweken betekent soms dat ik last heb van kleine blessures. Samen met de fysiotherapeuten van Topsupport Eindhoven zorgt Jeroen dat ik door kan blijven springen.
Inge Jansen, Nederlands Kampioen Schoonspringen

Ik merk dat mijn spelers na een behandeling sneller herstellen, minder klachten hebben en frisser op trainingen en in wedstrijden acteren. Voorgaande levert een grote positieve bijdrage aan onze resultaten. Aangevuld met de enorme betrokkenheid en warme persoonlijkheid van Jeroen, maakt het dat wij erg graag gebruik maken van zijn kennis en kunde en na elke behandeling weer energiek het veld op kunnen stappen.
Guillaume van Wilgen, voetbaltrainer / coach Brabantia Eindhoven

Om tijdens mijn wedstrijden een maximaal resultaat te halen uit mijn trainingsinspanningen moet ik fit zijn. Om deze reden bezoek ik sinds enkele jaren de praktijk van Jeroen van Duursen. Periodiek laat ik mij preventief onderzoeken en bij opkomende blessures laat ik mij behandelen. Door de deskundigheid van Jeroen worden diagnoses snel en goed gesteld. De behandelingen leveren op zeer korte termijn resultaat waardoor een mogelijke trainingsachterstand en/of een vormverlies beperkt blijft. Mede door de begeleiding van Jeroen kan ik al jarenlang goede wedstrijdresultaten behalen. Snelheid, kwaliteit en goede service zijn voor mij de drie kernbegrippen van Jeroen zijn praktijk.
Arie van Houwlingen, marathonloper Eindhoven Atletiek - meervoudig Nederlands kampioen 10 kilometer en cross masters